You are not logged in.

1

Wednesday, July 2nd 2014, 6:35pm

Şifacı ile ilgili sorun

Ya ben yıllardır online oyunlar oynuyorum , son olarak Allods'a başladım tamam eyvallah güzel oyun ama sınıflar çok saçma olmuş ben genellikle healer oynamayı ya da buffer oynamayı seven biriyim ama bu oyunda Şifacıyı seçtiğin zaman öyle birşey yapma ihtimalin yok , Daha güzel heal atan sınıflar var falan bu sorun bi ara düzelecek mi düzelmeyecekse gidiyom ben 8|

2

Wednesday, July 2nd 2014, 6:52pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Problemini daha açıklayıcı olarak yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.
.

3

Wednesday, July 2nd 2014, 6:59pm

Yani demek istediğim şu oyunda Şifacı diye bir sınıf var diye onu seçtim 60a kadar geldim item yaptım falan , ama Kara Büyücü Şifacıdan daha iyi heal atıyor , şifacının kaldırma büyüsü %5 le kaldırırken pagan %60 la kaldırır olmuş ayrıca Şifacı denilen sınıfın kesinlikle oyundaki en iyi healer olması lazım değil mi yoksa bende mi yanlış var anlamadım. Hayır yani oyun gerçekten güzel ve göz önünde bu kadar bariz olan bir hata var bence :(

4

Wednesday, July 2nd 2014, 7:26pm

Bu oyunda sınıflar 1-2 ayda bir surekli değişir diğer online oyunları sil at kafandan mesela ozan destek klasıdır sözde ama oyunun şu an en imba karakteri resmen en dandik itemle bile terör estiriyorlar,şifacı dedin karakter şifacıdan başka herşeydir önüne gelene tek atabilen yok artık oha dedirticek dps olan bi klasdır sözde şifa sınıfı ama dps i şifadan 100 numara daha iyidir.Adamlar boşuna sınıf değiştirme özü diye bir ticari sömürü taktiği çıkarmadılar,çünki oynadığın klas 1-2 ay sonra kingte olabilir çöpte olabilir ve bu online oyun tarihinde sadece allods ta vardır başka hiç bir yerde bulamassın beklenti içinde olma.Sayın moderatör şimdi yazıcaklarım size ilgili yerlere iletme gücünüz var ise yada sizi takıyorlarsa bi zahmet iletin,serverler birleştiğinde herkes büyük bir umutla girdi oyuna ama günümüz itibariyle oyun eski haline döndü bunu kötülemek için yazmıyorum gerçek bu ve türk oyuncu sayısı kendi birliğimden söylüyorum %60 düştü sv ler ilk birleştiğinde 40-50 onlinemız var iken şuan en baba saatte 20 yi anca görüyoruz,yani sv birleşmesi tam bir fiyasko oldu şuan için eğer oyuncular dinlenmez ve gereken adımlar atılmassa kepenk kapatmaya hazır olmak gerekir.Oyunda yabancılara peşkeş çekiliyor kader kartı gelmeden 1 gün önce kur birden 45 den 48.5 ğa çıktı kim veya kimlere önceden haber verildi? o kurun 1 gecede 45den 48 olması için binlece kristal çekilmesi lazım.Valla ister sil ister oku sayın moderatörüm madem bizim için burdasın bize faydan olsun kimse memnun değil oyundan vahşi kanlı bile artık çok geç çekiyor bazen 40-50dk bekliyoruz ilk girdiğimizde 2dkda bir çekiyordu düşünün taşının biz yorulduk inanın beklediğim oyunlardan 1 tanesi açılsın allodsu öyle bir silerimki sanki hiç oynamamış gibi olurum kendi beynime bile fomat atarım o derece dertliyiz sizden,lütfen iletin bunları sonrası ister silin ister banlayın.

5

Wednesday, July 2nd 2014, 7:31pm

Valla çok güzel demişsin duvar olsa anlar birşeyler silip banlayacağını falan sanmıyorum bu herkesin düşündüğü birşey çünkü. Ben 60a kadar dps oynadım Şifacıyı healera döndürdüm pişman oldum valla , ya karakterler eğer çok bariz bi hata yoksa oyunun başından sonuna kadar aynı kalırlar yani bi pack geliyor öbürü daha iyi öbürü geliyor o daha iyi bu çok büyük bir saçmalık bence de

6

Wednesday, July 2nd 2014, 7:35pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Bu oyunda sınıflar 1-2 ayda bir surekli değişir diğer online oyunları sil at kafandan mesela ozan destek klasıdır sözde ama oyunun şu an en imba karakteri resmen en dandik itemle bile terör estiriyorlar,şifacı dedin karakter şifacıdan başka herşeydir önüne gelene tek atabilen yok artık oha dedirticek dps olan bi klasdır sözde şifa sınıfı ama dps i şifadan 100 numara daha iyidir.Adamlar boşuna sınıf değiştirme özü diye bir ticari sömürü taktiği çıkarmadılar,çünki oynadığın klas 1-2 ay sonra kingte olabilir çöpte olabilir ve bu online oyun tarihinde sadece allods ta vardır başka hiç bir yerde bulamassın beklenti içinde olma.Sayın moderatör şimdi yazıcaklarım size ilgili yerlere iletme gücünüz var ise yada sizi takıyorlarsa bi zahmet iletin,serverler birleştiğinde herkes büyük bir umutla girdi oyuna ama günümüz itibariyle oyun eski haline döndü bunu kötülemek için yazmıyorum gerçek bu ve türk oyuncu sayısı kendi birliğimden söylüyorum %60 düştü sv ler ilk birleştiğinde 40-50 onlinemız var iken şuan en baba saatte 20 yi anca görüyoruz,yani sv birleşmesi tam bir fiyasko oldu şuan için eğer oyuncular dinlenmez ve gereken adımlar atılmassa kepenk kapatmaya hazır olmak gerekir.Oyunda yabancılara peşkeş çekiliyor kader kartı gelmeden 1 gün önce kur birden 45 den 48.5 ğa çıktı kim veya kimlere önceden haber verildi? o kurun 1 gecede 45den 48 olması için binlece kristal çekilmesi lazım.Valla ister sil ister oku sayın moderatörüm madem bizim için burdasın bize faydan olsun kimse memnun değil oyundan vahşi kanlı bile artık çok geç çekiyor bazen 40-50dk bekliyoruz ilk girdiğimizde 2dkda bir çekiyordu düşünün taşının biz yorulduk inanın beklediğim oyunlardan 1 tanesi açılsın allodsu öyle bir silerimki sanki hiç oynamamış gibi olurum kendi beynime bile fomat atarım o derece dertliyiz sizden,lütfen iletin bunları sonrası ister silin ister banlayın.
Merhaba, Şikayetlerinizi,problemlerinizi,önerilerinizi vb bütün sorunlarınızı yetkili departmanlara türkiye sorumlusu olarak iletiyoruz arkadaşlar bu konuda samimiyetimize inanmanızı sizlerden rica ediyorum.
Konuda belirtildiği gibi bu problemlemlerinizi yetkili departmanlara ileticez iyi oyunlar.
.